Access 68 Basic Schedule

Updated August 2017

Monday

4 a.m. Classic Arts Showcase (3 hours)

7 a.m. Democracy Now! 8 a.m. Life Church 9 a.m. Simple Gourmet

10 a.m. Hot and Cold Home Improvement

10:30 a.m. Emily's Garden

11 a.m. Freight Train Todd Haugen's Karaoke Show

12-2 p.m. Classic Arts Showcase (2 hours)

2 p.m. Urban Harvest

3 p.m. Horses Sing None of It

3:30 p.m. Train Time
4 p.m. Islam in Focus
5 p.m. Classic Arts (1 hour)
6 p.m. Inside Out News
6:30 p.m. Colour In Your Life

7 p.m. Mormon Tabernacle Choir Music & The Spoken Word

7:30 p.m. Our Redeemer Lutheran Church

8:30 p.m. Minnesingers

9 p.m. Friendship Set to Music 10 p.m Knowing the Scriptures

11 p.m. Classic Arts Showcase (4 hours)

Tuesday

3 a.m. Community Billboard

4 a.m. Classic Arts Showcase (3 hours)

7 a.m. Democracy Now!
8 a.m. Painting with Pastels
8:30 a.m. White House Chronicle
9 a.m. Doggy Dilemmas

10 a.m. Link TV

10:30 a.m. Horses Sing None of It

11-1 p.m. Classic Arts Showcase (2 hours)

1 p.m. All Aboard 1:30 p.m. Moore Movies

2 p.m. Tuesday Afternoon Movie 4 p.m. Classic Arts Showcase (1 hour)

5 p.m. DW Euromaxx 5:30 p.m. Polka Spotlight 6:30 p.m. First Lutheran Church

5.50 p.m. That Eduleran Char

7:30 p.m. Science 360

8 p.m. DW Tomorrow Today

8:30 p.m. The Garage

9 p.m. Fargo Baptist Church Hour 10 p.m. Polka Spotlight (replay)

11 p.m. Classic Arts Showcase (4 hours)

Wednesday

3 a.m. Community Billboard

4 a.m. Classic Arts Showcase (3 hours)

7 a.m. Democracy Now!
8 a.m. Friendship Set to Music
9 a.m. St. Mary's Church
10 a.m. Time with the Master
10:30 Campus News

11 a.m. Classic Arts Showcase (1 hour)

12 p.m. Perils for Pedestrians 12:30 p.m. Polka Spotlight 1:30 p.m. Moore Movies

2 p.m. Pontoppidan Lutheran Church

3 p.m. Matinee at the Movies

5 p.m. Classic Arts Showcase (1 hour)

6 p.m. Shekannah Glory Ministries International

7 p.m. Disc Golf Live

8 p.m. The Adventures of Robin Hood

9 p.m. Bonanza

10 p.m. Polka Spotlight (replay)

11 p.m. Classic Arts Showcase (4 hours)

Thursday

3 a.m. Community Billboard

4 a.m. Classic Arts Showcase (3 hours)

7 a.m. Democracy Now!

8 a.m. Thursday Morning Movie 10 a.m. The Red Skelton Show 10:30 a.m. The Jack Benny Program

11 a.m. Polka Spotlight

12-2 p.m. Classic Arts Showcase (2 hours)

2 p.m. DW In Good Shape

2:30 p.m. Econews

3 p.m. The Wood Whisperer
4 p.m. Captain Z - Ro
4:30 p.m. Trouble with Father
5 p.m. Knowing the Scriptures

6 p.m. Classic Arts Showcase (1 hour)

7 p.m. Dragnet

7:30 p.m. Thursday Night Movie

9:30 p.m. Eckankar

10 p.m. Polka Spotlight (replay)

11 p.m. Classic Arts Showcase (4 hours)

Friday

3 a.m. Community Billboard

4 a.m. Classic Arts Showcase (3 hours)

7 a.m. Democracy Now!
8 a.m. Dakota Growing
9 a.m. Moore Movies
9:30 a.m. One Step Beyond
10 a.m. Inside Out News
10:30 a.m. DW Global 3000

11 a.m. – 1 p.m. Classic Arts Showcase (2 hours)

1 p.m. White House Chronicle
1:30 p.m. Meet Corliss Archer
2 p.m. Ramar of the Jungle
2:30 p.m. Painting Journeys
3:30 p.m. The Lucy Show

4-6 p.m. Classic Arts Showcase (2 hours)

6 p.m. Song Casters

6:30 p.m. Horses Sing None of It

7 p.m. Islam in Focus 8 p.m. Petticoat Junction 8:30 p.m. The Buccaneers

9 p.m. Freight Train Todd Haugen's Karaoke Show

10 p.m. Classic Arts (1 hour) 11 p.m. The Monster Show

Saturday

3 a.m. Community Billboard

4 a.m. Classic Arts Showcase (3 hours)

8 a.m. Kids A Cookin'

8:30 a.m. Mormon Tabernacle Choir 9 a.m. The Childrens Corner 9:30 a.m. The Lone Ranger

10 a.m. Matinee at the Movies (2 hours) 12-2 p.m. Classic Arts Showcase (2 hours)

2 p.m. DW In Good Shape

2:30 p.m. Christian Drama Company
3 p.m. Saturday Afternoon Movie
5 p.m. Classic Arts Showcase (1 hour)
6 p.m Cooking Everything Outdoors

6:30 p.m. Polka Spotlight

7:30 p.m. Film Treasures of North Dakota 8 p.m. Sidewalks Entertainment 8:30 p.m. Rocky Jones, Space Ranger

9 p.m. Sherlock Holmes

9:30 p.m. Sheena: Queen of the Jungle

10 p.m. Polka Spotlight (replay)

11 p.m. The Monster Show rebroadcast

Sunday

3 a.m. Community Billboard

4 a.m. Classic Arts Showcase (3 hours) 8 a.m. Fargo Baptist Church Hour 9:30 a.m. Our Redeemer Lutheran Church

10:30 a.m. Life Church

11:30 a.m. Trinity Lutheran Church 12:30 p.m. Pontoppidan Lutheran Church

1:30 p.m.2:30 p.m.Eat Well Be Happy3 p.m.Baby Blue Arts Presents

3:30 DW Euromaxx 4 p.m. Classic Arts (1 hour)

5 p.m. Eckankar 5:30 p.m. Annie Oakley

6 p.m. The Beverly Hillbillies

6:30 p.m. The Adventures of Ozzie and Harriet

7 p.m. My Hometown 8 p.m. Sunday Night Movie

10 p.m. Classic Arts Showcase (4 hours)